♥Ms Y & Mr K ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Our Lil' Princess ♥


♥Followers ♥

My Nuffy

Thursday, July 25

Game Hilang Bosan Di Petang Hari

As'salam Readers..

Nah dtg mood rajin aku,hari ni 2 entry ye kawan2..ala ini entry kosong je.saja nk isi masa bohsang ptg2 gini sebelum blk kn.lg pn esk selangor cuti!!eh ape kaitan??hahaha..ye anggaplah aku skrg tgh happy dgn mood nk cuti 3hr ni.owh xsabar nk blk n amik anak dara aku nan sorg tu..

Aku copy game ni dr member aku huda.hahaha.Ok game nye gini:

i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari – Aku cinta
Februari – Aku gigit
Mac – Aku belasah
April – Aku peluk
Mei – Aku terhantuk
Jun – Aku terkentut depan
Julai – Aku menari dengan
Ogos – Aku pergi dating dengan
September – Aku lambai dekat
Oktober – Aku muntah depan
November – Aku jerit dekat
Disember – Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 – Mak aku
2 – Komputer aku
3 – Liverpool
4 – Garfield
5 – Musuh dalam selimut aku
6 – Gangster
7 – Handphone aku
8 – Gerrard
9 – Driver Bas
10 – Semut
11- Kawan baik aku
12 – Polis
13 – Taik kucing
14 – Patung barbie
15 – Lee Chong Wei
16 – Mak Mertua aku
17 – Mak tiri aku
18 – Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 – Makcik kantin
20 – Sharifah Amani
21 – Upin dan
22 – Siti Nurhaliza
23 – Spongebob
24 – Cristiano Ronaldo
25 – Bapuk/Maknyah
26 – Kawan aku
27 – Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 – Jiran aku
29 – Orang gila
30 – Taylor swift
31 – Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih – Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam – Sebab aku gila
Pink – Sebab aku suka single
Merah – Sebab mak aku suruh
Biru – Sebab aku tak tahan
Hijau – Sebab aku baik hati
Ungu – Sebab aku cemburu
Kelabu – Sebab bomoh suruh
Kuning – Sebab suka hati aku la
Oren – Sebab aku baru putus cinta
Coklat – Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain – Sebab aku fikir aku hebat

**Sila lah share jwpn2 korg kt ruang komen ye.sila jujur tau:p

Nak tau aku punye jawapan jujur?? 'aku belasah handphone aku sebab aku baik hati'..bahahaha.prffftt:p
aku try le buat utk husband aku,kire ini xbpe nk jujur sgt le sbb aku xtau husband aku hari ni pkai bju warna ape.malas plak aku nak terhegeh2 telefon die tanya kn.nt die tanye npe nk tau??xkn aku nk ckp aku nk bg jawapan game sengal ni bagi pihak die.muahaha.so aku anggap le die pkai baju putih,wahh suci gitu husband aku g site pakai baju putih.bahaha.dan jawapan tuk husband aku 'aku pergi dating dengan semut sebab aku perasan hensem'..hahaha lg xbleh blah!!

ok mood dh xsabar nk blk.bye

2 comments:

  1. aku terkentut depan sponge bob sebab bomoh suruh..hahaha

    ReplyDelete
  2. as salam...sy b'blogwalking..jemput ke blog sy... =)

    http://intan-mohamad.blogspot.com/2013/07/shaklees-product-prices.html

    ReplyDelete

♥ Your notes ♥