♥Ms Y & Mr K ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Our Lil' Princess ♥


♥Followers ♥

My Nuffy

Tuesday, March 1

11days Left : It's March Readers!!!I'm a bit Nervous..

Good Morning Readers..

Source : Pak Google
Hari ni dah 1st March..i'm a bit nervous sekarang ni..tinggal lagi 11 hari je ok.but at the same time sye rse sye cam relax semcm je pn ade gak..haha..xtau nk gambarkn perasaan sendiri mcm mana skrg ni.

So far preparation almost done.Thanks to my mom and dad, dorg yg byk bersusah payah di kg utk uruskan perjalanan majlis sye nt,sedangkan anak die bersenang lenang di sini..hehe.

Semalam dan hari ni duk round office dr bawah ke atas, dari atas ke bawah utk distribute kad kahwin.wktu mula2 nk bg tu rse takut dan segan..beselah, ade yg tersengeh2 bila tgk sye hulur kad, ade gak yg suprised xsangka diam2 sye hulur kad je dan xkurang gak ade yg duk knekn/usik sye je.especially bila sye g kt department engineering.mmg seronok le dorg mengusikkn..huhu.nsb baek wa muka tebal layankn je usikkan dorg tau.klu tdk nan ado wa nk hulur kad kt dorg.muahaha.

Boleh dikatakan, Mac adalah bulan terbaek buat sye.sbb ape??
Isnin depan 7 Mac adalah birthday sye:)
Sabtu depan 12 Mac adalah majlis pernikahan sye..
Ahad depan 13 Mac adalah majlis persandingan sye..
Segala-galanya ada 3..agaknya 3 adalah angka terbaek buat sye, and i wish it could be the best for me..huhu.So i'll pray hard for my day. hope everything will be going smoothly.Insyaallah..

Dadaaa dear..muahhh

p/s: ade sespe yg terima kad kahwin yg sye poskn??except for mereka2 yg dpt by hand from me ok..hihi

15 comments:

  1. semoga semuanya bjalan lancar k...

    ReplyDelete
  2. hey...my birthday 8 mac...hehe

    btw jgn nervous sgt okey...tarik nafas dlm2 :)

    ReplyDelete
  3. :) bestnyer dier dh nk kawin!:)gudluck!

    ReplyDelete
  4. hoyeh hoyeh nak dekat dah.. MOga semua berjln lancar k ;)

    ReplyDelete
  5. all the best yumie..
    berdebarkah? hehe..moga semua berjalan seperti yg di rancang..=)

    ReplyDelete
  6. hi yumie!...lama i x masuk sini...ntah2 u dah x ingat i kan...

    hurmm, sama la kita..besday bulan 3, nikah bulan 3 n btandang bulan 3!...mcm byk plak benda nak disambut bulan 3 nih..heee...

    anyway, i wish u best of luck!

    ReplyDelete
  7. By: thanks by:)

    Nana: wahh birthday kte dkt2.hehe.anyway happy birthday in advance:)..ok i tarik nafas sedlm2nye.tp takut nk lepas.buleh cm2??hahaha

    Dba: haha kamu bakal rseknnye nt.thanks anyway dear:)

    Kasut Pink: thanks dear:)

    Cikkin: berdebar woooo..dr pg td hati berdebar semcm je.huhu

    Harz: mne boleh lpe kamu..hehe.nmpk gye kte berkongsi angka 3 ni.hahaha..thanks harz:D

    ReplyDelete
  8. moga semuanya berjalan spt yg dirancang + dipermudahkan semua...amin ya robb.

    pssst :tgk rilex jek..hehe..tp dlm hati sapa tau ek debarannya....harap2 nnt dpt bby pn bulan 3...hehe...

    (^_^)v

    peace no war...

    ReplyDelete
  9. hihi..sy doakan yang terbaek tuk awak! take care!

    ReplyDelete
  10. Norul: Cett uda..itu ke dpn sgt pk tue..heh:p..thanks nad jgn lmbt nt ok.klu x i xde pengapit lak nt nk tlg kesat air mate i.lol:p


    Anes : Thanks awk:)

    ReplyDelete
  11. congratss in advance yumie..i.Allah semuanya akan berjalan lancar..amin~

    ReplyDelete
  12. bek boss...
    kalo kami xde nnt cian pengnatin xde sapa nk lap air mata..lalala

    ReplyDelete
  13. yumie..gambate...xlama dah..hooray !!

    ReplyDelete
  14. Norul: bgs!bertindak mengikut arahan..haha

    Nora: alaaa amo hoorayy lg..takut!!!huhu

    ReplyDelete

♥ Your notes ♥