♥Ms Y & Mr K ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Our Lil' Princess ♥


♥Followers ♥

My Nuffy

Tuesday, December 7

Ministry of Moment : Just 'LIKE' Contest!

** Note: Ini adalah entry kaku..Sila scrolldown jika mahu lihat entry terbaru..Terima Kasih
** Update:MoM have extended their contest until this Sunday 05/12/2010!!

Salam Readers..

Terpanggil utk mencuba nasib pula dlm Contest Ministry Of Moment ni..jgn sesekali mengalah selagi ade peluang..ecehh kononnye..hihi..


dulu xpernah tahu pasal mereka ini..then hasil drp info para bloggers dan juga tilikan di website mereka,trs tangkap suka dgn air tgn mereka..huishh mmg dorg ni pro lah!tipu le sespe yg xadmire lansung(walaupun sekeping) hasil dr kreativiti mereka ni..Skrg ni mereka bermurah hati plak wujudkn contest.lg le suka kn??lg sekali anda tipu jika anda xsuka contest mcm ni..spe yg xnk menang wehh???!!

Hadiah??hoih sila nganga sekejap..okeh sye dh tutup molot:p..
FREE photography package worth RM2,000 (inclusive of an album).
Bukan itu sje ~ wat lg tmbh luas nganga..Mereka juga akan bagi kamu semua(seorang pemenang shj ok=)) 30% off bagi mana2 pakej photography yg kamu pilih! (hadoihhh la..byk tuee!!) ~ Utk sye yg mmg bajet ciput ni mmg sgt2 mahu tau.tmbh plak akn dpt gmbr2 yg chanteksss lg vogue dr mereka..ei giler le spe yg xnk??hihi..

What you have to do is,just simple:

1. Search for MINISTRY OF MOMENT page in Facebook and click “Like”.

2. Go to ‘Photos’ and find a folder named ‘Contest’.

3. Pick one picture that you like from the folder and write a creative entry in your blog with the title; Ministry of Moment : Just Like contest and tell us why do you like that picture.

4. Under the picture, type; source: Ministry of Moment with link http://www.ministryofmoment.com/

Other information that you need to know:

1. You can enter as many entries as you like, and the entry can be either in English or Malay only. ~ entry sye ni dhh caca marba cmpr english n Malay..huhu hantam sje lah labu..
2. There is no specific format for the entry. You can make it long, short, funny, guna bahasa sms or even formal cam Chedet punya blog, its all up to you based on your creativity. You can also add some information on everything you know about Ministry of Moment to add more points! ;) *hint hint*

3. Upload the yellow poster in your entry and you can place it anywhere. At the beginning, middle, or at the end of your story, doesn’t matter.

4. Contest ends : 05 DECEMBER 2010 (12pm).

So seperti yg tertera di atas,nah sye tempek gambar mereka yg buat sye admire..
*
*
*

*
*
*

Pelik bukan kenapa sye skekn gmbr ini??sye mahu hadiah ini utk wedding sye nt,spttnye sye skekn gmbr perkahwinan bukan??
Jawapannye...KREATIVITI!!
ye kreativiti mereka meyakinkan sye.ada sumber yg mengatakan sekiranya seseorang photographer itu pandai menghasilkan gambar bberunsurkan panorama atau keadaan sekeliling yg cantik,adalah tidak mustahil hasil kerja mereka utk majlis perkahwinan juga amat cantik..jd sye percaya pd hasil kerja MoM..gmbr ini meyakinkan sye..sye sukekn keindahan alam dan juga panorama sekeliling kita.jika mereka dapat menghasilkan gmbr seperti ini yg berjaya mengembalikan moment zmn kanak2 sye dlu,adalah tidak mustahil mereka dpt mengabadikan moment perkahwinan sye nt dgn sebaiknya..~ well berangan lg mcm menang..huhu

So ape lg kwn2??mne yg belum join moh kte join..ade mse lg xsmpi seminggu tau..huhu..sye dh dptkn ape yg sye mahu w/pn beluum tentu lg.so kamu2 pn tentu mahukn??rezki masing2 siapa yg tau..kte hanya mencuba dan berusaha..

p/s: btw,mereka ini photog utk rmi artis dan antaranya adalah Datin paduka Umie Aida tauhu..nanges syukur klu sye dpt mereka ni..huhu

8 comments:

  1. Nora:. thanks dear..cm addict lak nk msk contestkn..haha

    Kina:. goodluck to u too laling=)

    ReplyDelete
  2. ala masuk gak k???:) hahaha~...[unsur jeles di situ..LOL!!!]

    paper pun gudluck dear!!:)

    ReplyDelete
  3. Adibah:. muahaha..harus le msk..w/pn dh xlme lg dh nk kawen..hihi..

    ReplyDelete

♥ Your notes ♥