♥Ms Y & Mr K ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Our Lil' Princess ♥


♥Followers ♥

My Nuffy

Thursday, January 23

1st Giveaway Ctmah Rahim

As'salam Readers,

Ok 2nd GA plak hr ni aku up..x ni GA Ctmah Rahim..jenuh le aku nk mengarang GA je..hahaha

Alah xsusah mana pun syarat2 die..klu korg nk join pn bleh wehh..just bg gambor aksi anak korg dlm kete mcm gambor alisha kt bwh ni.huhu..trademark sgt Alisha mulut muncung gitu tau..


Hadiah apa bakal korg dapat if menang??ha cm kt bawah ni..menarik kn??aku suke giler kot beg Owl pink tu.dh nme ade ank gegurl kn.harus le pink.hahaha..cehh berangan adiah 1st je aku ni haa.kihkihkih. xdapat yg 1st,dapat yg last tu pn xpe dah..hahaha dasar hadap sgt nk adiah nih nmpknye.wakaka.fedulikkk!!


Ok tarikh tutup GA ni plak adalah 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014.

Hurm lama lg kn??aku ni je yg seksaited sgt nk up awal2..so sempat sgt klu korg nk join..balik ni kodek2 gambar2 yg ade ye..ok xnk ckp byk,nah aku tepek gambor Iman lak.hihihi

#BudgetComeySgtDgnRambutSarangTebuan
Amacam berani x ank aku??sia2 mama beli booster tu untuk awak Iman.hanya sekadar perhiasan untuk diikatkan bersama seatbelt..grrr.btw ini gambor paling best le aku rse.ikutkn iman mmg byk koleksi dlm kete.maklumlah Iman ni mmg tdo bgn membesar dlm kete.hahaha

Ok dah itu je..jgn lupe join reramai eh

Dadaaa dearies:)

3 comments:

  1. thanks yumie! ko nye statement memang buat aku nak terkucil..haha!

    ReplyDelete
  2. Calon juara ctmah ni...kikiki :)
    Kena cri gmbr ni,,,, :p

    ReplyDelete

♥ Your notes ♥