♥Ms Y & Mr K ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Our Lil' Princess ♥


♥Followers ♥

My Nuffy

Tuesday, December 10

Big Bad Wolf 2013

As'salam Readers..

Entry lompat lg aku kali ni.hahaha.nak update psl g bercuti ke Cameron Highlands 2 bulan lepas pun xabis2 karang lg.duk berkepam dlm draft.ye 2 bulan lepas.maknanye klu aku up nt mmg berkepam sungguh le.lantakkk!!takde kisahnye aku.blog aku,so aku punye suke la nk up bile.haha jwpn emo aku keluarkn.Okehh straight to the point.

Yeahh fenomena..fenomena lg..kali ni BBW fenomena plak.spe xtau lg,xtau le aku nk ckp ape kan.sane sini org duk update pasal bbw ni.ok la untuk pengetahuan korang:

Source : BBW FB

24jam ye kawan2..24jam..cuma last day on 15 Dec ni je die tutup jam 9pm.so jgn salah faham di situ ye;)..Hurm aku pegi 8 Dec (Ahad) baru ni..eh tp klu kira jam 9hb sebenarnye sbb aku g kul 12pm.hahaha.hantam le labu.janji aku dh sampai sini.meroyan hati ni kau tau tak nk menunggu laki aku balik and bwk aku g sini.ditambah plak dgn status2 and gambar2 yg kengkawan update kt FB, FB Group n Wassap Group..mau hati tak gundah gulana gitu??hanya Tuhan sahaja yg tau.haihh

Waktu aku g ni kereta masih byk lg yg park tepi2 jalan.tp aku masuk parking MIECC takde lah penuh sangat pun.mudah je laki aku dapat parking dekat lift.huhu.masuk kt dewan pn tgk org ramai but still xsesak le..aku bwk stroller sbb iman time sampai tu die tdo dlm kete..so stroller tu senang jela nk bergarak dlm hall tu.xdela berlaga2 stroller berlaga2 montot.iman pn sedap je berlari sne sini sbb stroller mama guna letak kotak buku.bahahaha

Aku xde snap pintu masuk or ruang dalam yg byk2 tu.tah le,xteringat nk snap sebenarnye.aku lg excited nak cari buku.so terus capai target jela.hahaha.dh nk keluar baru aku snap ha mcm kt bawah ni.aku snap ruang luar lepas kaunter bayaran.means sebelum pintu keluar le.lg banyak buku2 learning or activity untuk anak2.aku geram je tgk tp sabarkan hati sendiri menahan nafsu.haha.aku rasa laki aku pun sama je menahan nafsu.macam2 die duk belek kt dalam tu.huhu..

Nampak stroller kt bwh watermark tu??itulah hasil sopingan aku:p


Ini salah satu yg aku sempat snap.

Serius rambang mata oii pilih buku.buku untuk anak2 korang bleh pergi kt bahagian belakang under sign PICTURE.yg mne under picture mmg khas untuk kanak2 je.macam2 ada.lagi2 kamus bergambar untuk animal.aku suka giler tgk.tp apesal tah aku tak amik kamus bergambar tu.hahaha.aku byk rembat story book je untuk iman.tp no worries eh mommies even simple story book je tp ia adalah colorful dan berkulit keras.helaian dalam pn keras jgk.so susah le anak kite nk koyakkn.haha.harga mostly yg aku pilih under RM10 range RM5-RM8.cuma 1 je RM10 yg aku grab sbb yg tu ade bunyi.huhu.eh tp xde gambar lak yg RM10 tu.klu tak, boleh aku upload dlm ni..hehe

Yg bawah ni adalah hasil borongan aku.Total damage RM190.tp ini bukan buku iman semuanya tau.ade gak terselit 2 novel mama,1 pocket sudoku mama and buku2 yg Erin, Eja and Anis kirim.hehe

RM190..berbaloii??

Ha yg ni baru iman punye..hurm total ni semua RM78..serius aku puas hati.tp tetap ade gak nafsu nk repeat lg.bahahaha.mmg geleng kepala laki aku bace entry aku ni rsenye.haha ampun bang!!;)


Ha yg ni cuma RM3 je ok.then tiger dlm lobang tu boleh sentuh n ade bunyi sikit.tp bkn bunyi tiger tau.

Amacam tergoda tak??sape tak g lg boleh le terjah.esok cuti kn.so mlm ni bleh le overnight.hahaha.sape yg dh g,nk repeat lg pon voleyyy!!ye aku paham perasaan korg.aku merasainye.cewahhhh(poyo);)

Ok la, bye korang!!

p/s: sila simpan duit tuk tahun depan.aku pun nk buat gak.huhu

15 comments:

  1. Rasa mcm nak marah je..mcm cemburu je.. mcm sakit hati je... Argghhh!!

    Jangan kata nak repeat. Nak pegi pun belum tentu dapat ni...! arghhhh

    ReplyDelete
  2. apesal aku tak jumpe buku 3 hengget yang bunyik rimau tu yer...macam besh jer...

    ReplyDelete
  3. waaa!byk borong!yun beli rm130 je,tu pn rasa xpuas,nk shoppin lg,hehehehe

    ReplyDelete
  4. eh, aku x sangka ko update blog.wahahaha, sila update selalu. ini serius!!

    ReplyDelete
  5. hahah!kembar buat lawak pulak!melambak buku tiger tu kat bahagian belakang aty.
    Alisha pun dpt 1 buku tiger ni.. bunyit cit cit..hehe

    ReplyDelete
  6. buku rimau tak jumpa...rm3 lak tu

    ReplyDelete
  7. lagi padal big bad wolf ~ ;)
    follow kamu ya .
    ceritabakalpengantin.blogspot.com
    hope sudi follow and jenguk blog kite .
    ;)

    ReplyDelete
  8. Nangisssss baca entry ni..sbb tak dpt pergi..

    ReplyDelete
  9. i want more!!i want more!!i want more!!
    p/s:kalo gini low class tak? muahahaahahahahahaha

    ReplyDelete
  10. aah lah.mcm x caye yumie update belog! hehehe.eh knp rara pon xjumpa buku 3hengget tu.

    ReplyDelete
  11. oi.
    best gile.
    ni buat aku gigil nak pegi ni.
    hahahaha.

    ReplyDelete
  12. Teringin nak pergi juga tapi x pergi2 lagi. X pernah terjah expo buku ni. Hope one day nanti dapat jejak jugak.

    Anyway, nak exchange link boleh sebab Ayu baru tukar URL. My previous URL would be bnsyg-stories.blogspot.com. New URL would be ayuni-stories.blogspot.com Let me know ye? Thank you

    ReplyDelete
  13. tergoda! tapi bila mengenangkan jemmmm punah harapan T__________T.

    ReplyDelete
  14. hi yumie !! im back haha. nora pun dah pergi. buku kanak2 mmg best. buku orang dewasa ada yg xde sedih. sob2

    ReplyDelete
  15. baru sempat nak baca entry semua org! hahaha...

    nasib baik sempat gak kirim buku2 ni kat kakmy...huhu

    ReplyDelete

♥ Your notes ♥