♥Ms Y & Mr K ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Our Lil' Princess ♥


♥Followers ♥

My Nuffy

Friday, May 10

Dear Husband : SAHABAT

As'salam Readers..

Dh lme tak feeling2 syg chenta sama husband kt blog..asyik2 Iman je yg enterframe kn kt blog mama die ni.so kali ni tuk husband yg jauh le pulok..huhu

LOVE U Hubs..this song is for u..




Lirik Lagu Sahabat - Najwa Latif

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku.

p/s : U will always be my husband dunia mahupun akhirat.Insyaallah.tq for being there everytime i need u.Kamu adalah SUAMI,KEKASIH dan juga SAHABAT saya selamanya.

2 comments:

  1. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan. Jangan lupa follow juga ye..

    Terima kasih =)
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. amboiii yumie...jiwang gitu...hihi

    ReplyDelete

♥ Your notes ♥